Ville Verma

Norsk English Nederlands

“Seven Summits Romsdalen”
Bestig 7 på 7 dager!

Seven Summits er et begrep brukt om de 7 høyeste fjell på hvert av våre 7 kontinenter. Å bestige alle 7 er regnet som en (økonomisk) utfordring innen fjellsport. I Norge er det 8 personer som har fullført utfordringen. I Romsdalen har vi en lokal versjon av Seven Summits, som en paralell til den betydelig mer ressurskrevende originalversjonen, som ble lansert av Richard Bass på midten av 80-tallet.

Tinder og Banditter (EPF Tore Klokk) har guidet på de flotteste fjellene i Romsdalen siste 20 årene. Det er særlig 7 fjell som peker seg ut som ekstra flotte og utfordrende. Vi har tilrettelagt for at du kan bestige de 7 toppene på 7 dager. Utfordringen har vi kalt “Seven Summits Romsdalen”. 

7 topper på 7 dager er en krevende utfordring fysisk. Du må være motivert og i meget god form. Du vil kanskje møte glatte steinrøyser, harde snøfonner, løse steinblokker, tåke, regn og vind. Men forhåpentligvis også sol og varme og tørr granitt og fantastiske utsikter. Vi skal gjennomføre uansett. 7 topper på en uke. Er du klar for Seven Summits Romsdalen?

Antall deltakere er satt til maks 4 personer. Dere vil bli innlosjert på Villa Verma der mat og guide og transport er inkludert. Det vil være en krevende uke og derfor er det viktig at alt er godt tilrettelagt.

Seven Summits Romsdalen: Romsdalshorn, Store Trolltind, Kongen, Dronninga, Vengetind, Juratind og Kvanndalstind.

 

 

Fjelldronning!
Fjelldronning!
 
Kontakt

Ville Verma
E-post: post@villaverma.no
Telefon Mobil: (+47) 924 56 616

Instagram        Facebook