Ville Verma

Norsk English Nederlands

Høydeparken Ville Verma

Høydeparken Ville Verma øverst i Romsdalen tilbyr spennende juvopplevelser for vennegjenger, firmagrupper og familier.  I det trange fossejuvet nedenfor den berømte Kyllingbrua er det montert opp flere lange ziplines som gir deg muligheten til å utforske den spennende Neagarafossen. Her får du testet ut om du er sterk i høyden. Kanskje går det bedre enn du tror? Prøv og se! Du får krysse den ville Rauma elv med nett og ziplines 4 ulike steder. Den lengste ziplinen er 200 meter lang og starter med at du hopper fra en plattform 30 meter over elven og flyr langs fossen i over 20 sekund før farten gradvis avtar i andre enden. 

Vi garanterer at du vil smile og være begeistret. Vi garanterer at det vil være spennende og gøy! Vi burde ta noen små sjanser hver dag. Utfordre oss selv. Det føles bedre etterpå.  Vi tilpasser utfordringen slik at alle får en god mestringsfølelse! Kaffen og Vermalefsa du får servert rundt bålet, smaker ekstra godt når du har kjent litt på egne grenser!

Høydeparken består av 3 ziplines som er 30, 60 og 200 meter lang. I tillegg er finaleriggen fra 71N på Nordkapp rigget over det spektakulære juvet. Det er fotogent og fasinerende! Aktiviteten foregår like nedenfor den kjente jernbanebrua "Kyllingbrua" som er en storslagen steinbru langs Raumabanen.  Rett ved den første ziplinen finner vi også restene av den gamle framstigsbrua over Neagarafossen som ble bygget på 1880 tallet. Denne ble bygget av skyss-stasjonen på Verma for at gjestene skulle se den vakre fossen.

En guidet tur i Høydeparken begynner ved huset Villa Verma like ved nærbutikken på Verma. Her blir klatreutstyr delt ut og sikkerheten gjennomgått. Vi vandrer i følge herfra og ned til juvet. Turen er ikke lang og fysisk krevende, men stien er i dels ulendt terreng. Ett sted klatrer vi opp en stige for å ta oss forbi en skrent. Underveis tar vi en hyggelig stopp med kaffe og Vermalefse, der vi sitter på reinsskinn rundt bålet. Bålplassen er en opplevelse i seg selv! Etter bålpausen venter den siste ziplinen som er 200 meter lang og virkelig en rå opplevelse. Hele turen tar rundt 3-5 timer avhengig av hvor mange vi er og hvor lenge vi blir sittende rundt bålet.

Aktiviteten passer for grupper på 2-20 personer. Det er mulig å øke antallet noe dersom gruppen deles og strekkes, eller at en aksepterer noe lengre ventetid på hvert element. Anbefalt alder er 10-80 år. Anbefalt maksvekt 100-120 kg. 

Anlegget er åpent for bestilling i sommersesongen mellom 1 Juni og 30 september. Det arrangeres daglige turer i juvet kl 10 på formiddagen, men bestilling må gjøres i forkant. Det er også mulig å bestille utenom hovedsesongen. Send en forespørsel eller en bestilling! Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd!

img_8881.jpg

Juvopplevelse med innslag av klatring og fosser og bålkos....

Høydeparken Ville Verma er ikke en klatrepark i vanlig forstand. Og i alle fall ikke en park. Dette er et vilt elvejuv. Den frie og ville Neagarafossen er en del av Rauma elv.  I slutten av mai er vannmengdene enorme og det er en stor opplevelse å se alt smeltevannet på veg mot havet. Vi krysser elven 5 ganger underveis på den guidede turen. Det er en spektakulær opplevelse -selv for de som føler seg avslappet i store høyder. Før den siste og lengste ziplinen er det godt med en bålpause der det serveres varm drikke og Vermalefse fra det lokale bakeriet. Opplevelser deles og kanskje får du høre noen gode røverhistorier rundt bålet!

img_8803.jpg
 
Kontakt

Ville Verma
E-post: post@villaverma.no
Telefon Mobil: (+47) 924 56 616

Instagram        Facebook