Ville Verma

Norsk English Nederlands

Ville Verma øverst i Romsdalen

Høydeparken Ville Verma tilbyr spennende juv-opplevelser for grupper og enkeltpersoner øverst i Romsdalen. I det trange fossejuvet nedenfor den berømte Kyllingbrua er det montert opp flere lange ziplines som gir muligheten til å utforske den spennende Neagarafossen. Du får krysse den ville elven med nett og ziplines 4 steder. Den lengste ziplinen er 200 meter lang og starter med at du hopper fra en plattform 30 meter over elven og flyr langs fossen i over 20 sekunder, før farten gradvis avtar i andre enden. Garantert en gøy og rå opplevelse! 

Høydeparken Ville Verma er perfekt for vennegjenger, familier eller firmaturer med 10 personer. Turen kan også egne seg for utdrikkingslag, bursdager,  skoleklasser og ungdommer med behov for ekstra utfordringer. Opplegget kan passe godt inn i en helgetur til Romsdalen der ene dagen er brukt på å bestige en fjelltopp og andre dagen er i Høydeparken før hjemreisen. Dersom været er dårlig i fjellet med regn og tåke, så er det perfekt å legge turen til Verma i stedet. Det er også mulig å legge inn en luftig rappell ned mot startpunktet for de som måtte ønske det! 

Huset Villa Verma som ligger rett ved nærbutikken på Verma, er vår Base Camp og den trygge rammen for spennende turer. De som deltar på turer i juvet eller i fjellet er velkommen til å overnatte her. Alle turer til Høydeparken i juvet starter ved huset. Her blir avtalevilkår signert og det skjer en sikkerhetsgjennomgang med påtaking av sele og hjelm mm. Vi lærer å koble selen til zip-wiren før vi går i samlet flokk ned til startpunktet. Innledende trening tar 15-30 minutter. Fra Villa Verma til startpunkt er det ca 10 minutter til fots. 

Tinder og Banditter ble etablert i 1999 som et eget foretak av Tore Klokk. Fra 1999 guidet Tore i Romsdalen  gjennom Tinder og Banditter. Dette konseptet er videreført under Ville Verma Guiding. Før fjellturer blir vi enige om hva slags utfordring og opplevelse som vil være den riktige for oss. Vi ønsker at eventyr, læring og moro skal være stikkord for våre turer. Vi legger vekt på at deltagerne skal opparbeide en større evne til selv å planlegge turer og vurdere risiko. Hva ønsker du å oppleve eller oppnå på turen? Har du en målsetting som vi skal hjelpe deg å nå?

Uansett om du velger å delta på en guidet tur i Høydeparken Ville Verma, en topptur til Romsdalshorn eller en topptur vinterstid med randoneutstyr, skal du være trygg på at du har med deg en rutinert guide som tar sikkerheten på alvor. 

Tore Klokk er hovedpersonen bak Villa Verma og Ville Verma, og har lang og variert klatreerfaring både i fjellet og som industriklatrer på oljeinstallasjoner offshore. Tore har veglederstudiet i Friluftsliv fra Norges Idrettshøyskole og har ellers utdanning innen idrett og naturfag. 

img_1059.jpg
 
Kontakt

Ville Verma
E-post: post@villaverma.no
Telefon Mobil: (+47) 924 56 616

Instagram        Facebook