Ville Verma

Norsk English Nederlands

Ville Verma øverst i Romsdalen

Tore Klokk er hovedpersonen bak Adventureparken "Ville Verma" og huset Villa Verma. Tore er utdannet på veglederstudiet i Friluftsliv ved Norges Idrettshøyskole, og har ellers utdanning innen geologi og biologi ved Høyskolen i Sogndal. Tore har jobbet som sikringsleder på oljerigger offshore og med guiding  i fjellet i over 25 år. De siste årene har vi også jobbet med sikkerhet under filminnspillinger for en rekke produksjoner. Guider i juvet på Verma vil oftest være Tore, men du kan også møte en guide fra Norsk Tindesenter på Åndalsnes som er en samarbeidspartner. 

Høydeparken Ville Verma er perfekt for vennegjenger eller firmaturer med 10-20 personer. Turen kan også egne seg for utdrikkingslag, bursdagsselskaper,  skoleklasser og ungdommer med behov for ekstra utfordringer. Opplegget kan passe godt inn i en helgetur til Romsdalen der ene dagen er brukt på å bestige en fjelltopp eller via-ferrata, og andre dagen er i Høydeparken før hjemreisen. Dersom været er dårlig i fjellet med regn og tåke, så er det perfekt å legge turen til Verma i stedet. Det er også mulig å legge inn en luftig rappell ned mot startpunktet for de som måtte ønske det! 

Huset Villa Verma som ligger rett ved nærbutikken på Verma, er vår Base Camp og den trygge rammen for spennende turer. De som deltar på turer i juvet eller i fjellet er velkommen til å overnatte her. Alle turer til Høydeparken i juvet starter ved huset. Her blir avtalevilkår signert og det skjer en sikkerhetsgjennomgang med påtaking av sele og hjelm mm. Vi lærer å koble selen til zip-wiren før vi går i samlet flokk ned til startpunktet. Innledende trening tar 15-30 minutter. Fra Villa Verma til startpunkt er det ca 10 minutter til fots. 

Tinder og Banditter ble etablert i 1999 som et eget foretak av Tore Klokk. Fra 1999 guidet Tore i Romsdalen  gjennom Tinder og Banditter. Dette konseptet er videreført under Ville Verma Guiding. Før fjellturer blir vi enige om hva slags utfordring og opplevelse som vil være den riktige for oss. Vi ønsker at eventyr, læring og moro skal være stikkord for våre turer. Vi legger vekt på at deltagerne skal opparbeide en større evne til selv å planlegge turer og vurdere risiko. Hva ønsker du å oppleve eller oppnå på turen? Har du en målsetting som vi skal hjelpe deg å nå?

Uansett om du velger å delta på en guidet tur i Høydeparken Ville Verma, en topptur til Romsdalshorn eller en topptur vinterstid med randoneutstyr, skal du være trygg på at du har med deg en rutinert guide som tar sikkerheten på alvor. 

img_1059.jpg
 
Kontakt

Ville Verma
E-post: post@villaverma.no
Telefon Mobil: (+47) 924 56 616

Instagram        Facebook