logo_farger.png
 
 
 

Norsk English

Sikkerhet i fokus

Vi har guidet i Romsdalsalpene fra 1990. Målet har vært å tilby trygge turer til de mest kjente topper i Romsdalen.  Fra samme år har vi også jobbet med industriklatring offshore.  Og fra 2010 til 2016 var vi med i sikkerhetsgruppen på 71 grader Nord.  Fellesnevneren er krevende oppdrag i høyden med sikring av personell og utførelse av arbeid. 

Erfaringene fra industrien og 71N har vært nyttige når Høydeparken Ville Verma ble utformett i 2016. Erfaringer fra industriklatring og fjellklatring utfyller hverandre og bidrar til økt sikkerhet begge steder. 

Fokus på sikkerhet er en selvfølge. Gjennom samtaler i forkant av turen blir vi enige om hva slags utfordring og opplevelse som vil være den riktige for oss. Vi ønsker at eventyr, læring og moro skal være stikkord for våre turer. Vi legger vekt på at deltagerne skal opparbeide en større evne til selv å planlegge turer og vurdere risiko. 

Uansett om du velger å delta på en guidet tur i elvejuvet på Verma, en topptur til Romsdalshorn eller en topptur med randoneutstyr på vinterstid, skal du være sikker på at du har med deg en rutinert guide som tar sikkerheten på alvor. 

Huset Villa Verma øverst i Romsdalen er vår Base Camp og den trygge rammen for spennende turer. De som deltar på turer er velkommen til å overnatte her. Se tilbud under Overnatting i menyen

Tore Klokk er daglig leder og er oftest den som har guiderollen. Tore har lang og variert klatreerfaring både i fjellet og offshore, og har utdannelse innen friluftsliv fra NIH.  

tore_klokk_om_oss.jpg
 
Kontakt

Ville Verma
E-post: post@villaverma.no
Telefon Mobil: (+47) 924 56 616

Instagram        Facebook