Ville Verma

Norsk English Nederlands

Overnatting

Villa Verma kan innlosjere gjester som deltar på guidet tur i Høydeparken eller på fjellturer i Romsdalen. Huset kan også leies av mindre grupper for en helg eller en uke. Passelig antall gjester kan være 4-8 personer. Skoleklasser har også overnattet i huset og da vil et høyere antall fungere. Med madrasser på golvet vil 20-25 gjester være mulig. Ta kontakt for mer informasjon. 

Hytta på fjellet ovenfor Verma er en eksklusiv opplevelse for de som normalt lever i en storby og lever et hektisk liv i det daglige. Her er det back to basic. Ingen forstyrrelser. Ren luft og rent vann og ingen mobildekning uten at du bevisst oppsøker det. Her kan du roe helt ned. 

Ekstrem overnatting kan tilrettelegges. Dette er ikke et vanlig valg for besøkende til Ville Verma. Det krever ekstra forberedelser. Men for de som vil overnatte i en fjellvegg i port a ledge eller i en Ticket to the moon hengekøye over et vilt fossejuv kan det ordnes.  Du kan også velge å bare ta en "høneblund" og noen bilder, men velge å ta selve natta på trygg grunn. Dette er et tilbud for de som vil ha en helt spesiell opplevelse og noen tøffe bilder av seg selv! 

port_a_ledge.jpg
 
Kontakt

Ville Verma
E-post: post@villaverma.no
Telefon Mobil: (+47) 924 56 616

Instagram        Facebook