Ville Verma

Norsk English Nederlands

Overnatting

Villa Verma kan innlosjere gjester som deltar på guidet tur i Høydeparken eller på fjellturer i Romsdalen. Huset kan også leies av mindre grupper for en helg eller en uke. Passelig antall gjester kan være 4-8 personer. Skoleklasser har også overnattet i huset og da vil et høyere antall fungere. Med madrasser på golvet vil 20-25 gjester være mulig. Ta kontakt for mer informasjon. 

Hytta på fjellet er et fredelig sted. Her kan du uforstyrret slappe av i enkle og rolige omgivelser. Du finner rent godt drikkevann fra en egen kilde. Det er ren luft og ingen støy. Mobildekning finnes et lite stykke fra hytta. Du må gå i ca 10 minutter. Hytta passer for 1-2 personer.

Ekstrem overnatting kan tilrettelegges. Dette er ikke et vanlig valg for besøkende til Ville Verma. Det krever ekstra forberedelser. Men for de som vil overnatte i en fjellvegg i port a ledge eller i en Ticket to the moon hengekøye over et vilt fossejuv kan det ordnes.  Dette er et tilbud for de som vil ha en helt spesiell opplevelse og noen tøffe bilder av seg selv! 

port_a_ledge.jpg
 
Kontakt

Ville Verma
E-post: post@villaverma.no
Telefon Mobil: (+47) 924 56 616

Instagram        Facebook