Ville Verma

Norsk English Nederlands

Hytta

Hytta er en beskjeden liten godbit (24 kvm) som ligger  på fjellet vest for Verma. Den har 2 små soverom, med plass til 2 sjeler som er glade i hverandre.

Vann må hentes i en kilde like ved. Vannet er kjent for å være godt på smak.

Det er solcellepanel og stearinlys i hytta. Mat kan lages på gassbrenner enten inne eller på bord utenfor. Det er radio på hytta tilkoblet solcelleanlegget. Mobildekning finnes om du går ca 10 minutter oppover i terrenget.

På sommeren kan du kjøre bil til hytta. På vinteren må en gå et stykke på ski eller truge. Om vegen er delvis brøytet er det 20 minutter å gå. Ellers vil det være rundt 2 timer avhengig av skiføret.

Dette er en fredelig plass, som kan passe for et par som ønsker en spesiell opplevelse.

Hytta er et godt utgangspunkt for fjellturer både på ski og til fots. Med en sykkel kommer du langt inn i fjellet på en stille grusvei. Fra enden av grusveien er det mulig å nå 2 flotte fiskevann.

Det er mulig å kombinere et opphold på hytta med tur i Høydeparken Ville Verma og en valgfri fjelltur. Fjellturen kan f.eks. være en klatretur til Romsdalshorn, eller en fisketur til et fjellvatn med påfølgende ørretmiddag på kvelden.  Ene natten kan også tilbringes i Villa Verma. 

Overnatting på Hytta tilbys som del av et helgeopphold med guiding.

Priser på forespørsel. 

mollabu.jpg
 
Kontakt

Ville Verma
E-post: post@villaverma.no
Telefon Mobil: (+47) 924 56 616

Instagram        Facebook